سر پرستی کودکان بی سرپرست
سرپرستی کودکان بی سرپرست که به فرزند خواندگی نیز معروف است یکی از مسائل مهم و جذاب حقوقی است که می تواند پاسخگوی سوالات بسیاری از خانواده های مشتاق به پذیرش این کودکان باشد.
ما نیز در این نوشتار قصد داریم به بررسی احکام مربوط به پذیرش کودکان بی سرپرست بپردازیم.
فرزند خواندگی یا سرپرستی ؟!
فرزندخواندگی به آن صورت که در برخی از کشورها مرسوم و مشهود است در کشور ما به رسمیت شناخته نشده است. حقوق ایران نهاد دیگری به نام سرپرستی کودکان بی سرپرست دارد که بر اساس آن کودک می تواند با شرایطی وارد یک خانواده شود.
زیرا در کشور ما بر اثر عللی چون مرگ پدر و مادر یا نبود اقوامی که توانایی نگهداری و سرپرستی این کودکان را داشته باشند کودکانی بدون حامی و پشتیبان باقی میمانند. که لازم است توسط مؤسسات دولتی یا غیردولتی مورد حمایت قرار گیرند.
البته گاهی برخی از زوجین خواهان پذیرش این کودکان میشوند که بنابر قانون، شرایط حضانت کودکان بی سرپرست وضع شده است که در ادامه با آنها آشنا میشویم.
[pbp id=0]
کودکان بی سرپرست
یک کودک زمانی میتواند فرد مفیدی برای جامعهی خود باشد که دوران کودکی و نوجوانی خود را در آغوش گرم خانواده و در کنار پدر و مادری بااخلاق و متعهد سپری کرده باشد.
بنابراین کودکانی که به هر علت از نعمت داشتن پدر و مادر محروماند باید توسط دولت و در قالب مؤسسات دولتی مورد حمایت قرار بگیرند،. هرچند که مؤسسات خیریهی خصوصی نیز در این راستا گام برمیدارند. اما هیچکدام از این مؤسسات برای یک کودک پدر و مادر نمی شود و جای خالی والدین را برای آنها پر نمیکند.
به همین دلیل در بیشتر کشورها قوانینی در زمینهی فرزندخواندگی وضع شده است. تا زوجینی که به هر دلیل از داشتن فرزند محروم هستند بتوانند قانونا سرپرستی این کودکان را برعهده بگیرند. تا هم این کودکان معصوم دارای پدر و مادر شوند و هم این زوجین لذتِ داشتن یک فرزند را تجربه کنند. اما همانطور که گفتیم در نظام حقوقی ایران فرزندخواندگی وجود ندارد و آنچه با این نام خوانده میشود همان سرپرستی از کودکان بی سرپرست است.
شرط ثبت درخواست سرپرستی کودکان بی سرپرست، تابعیت ایران است و افراد مقیم ایران به صورت مستقیم، درخواست خود را به بهزیستی ارائه خواهند نمود. ایرانیان مقیم خارج از کشور نیز درخواست فرزند پذیری را به سفارت ایران در کشور محل زندگی خود تقدیم می نمایند. وزارت امور خارجه، مکلف به همکاری در این زمینه با سازمان بهزیستی میباشد.
چه کسانی میتوانند درخواست سرپرستی بدهند؟
مطابق با قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بی سرپرست و بدسرپرست اشخاص زیر میتوانند سرپرستی کودکان مشمول این قانون را بر عهده بگیرند:
- زن و شوهری که ۵ سال از تاریخ ازدواج آنها گذشته باشد و از این ازدواج صاحب فرزند نشده باشند، مشروط بر اینکه حداقل یکی از آنها بیش از ۳۰ سال سن داشته باشد؛ (چنانچه بنابر تشخیص سازمان پزشکی قانونی امکان بچهدار شدن زوجین وجود نداشته باشد، درخواستکنندگان از شرط مدت ۵ سال مستثنی خواهند بود).
- زن و شوهر دارای فرزند، مشروط بر اینکه حداقل یکی از آنها بیش از ۳۰ سال سن داشته باشد
- دختران و زنان بدون شوهر درصورتی که حداقل ۳۰ سال سن داشته باشند، منحصرا حق سرپرستی دختران را خواهند داشت.
طبق قانون، اولویت در پذیرشِ سرپرستی کودکان به ترتیب با زن و شوهر فاقد فرزند، سپس با دختران و زنان بدون شوهر و فاقد فرزند، و درنهایت با زن و شوهر دارای فرزند است.
در مواردی که زن و شوهر درخواستکنندهی سرپرستی باشند، درخواست باید بهطور مشترک توسط آنها تنظیم و ارائه شود.
شرایط لازم برای اعطای سرپرستی(شرایط حضانت کودکان بی سرپرست)
درخواستکنندگان سرپرستی طبق مادهی ۶ قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بی سرپرست و بد سرپرست باید دارای شرایط زیر باشند:
- تقید به انجام واجبات و ترک محرمات؛ (بدین معنا که باید مقید به انجام دادن واجبات دینی نظیر نماز و روزه و ترک هر آنچه که در شرع مقدس اسلام حرام است باشند).
- عدم محکومیت جزائی مؤثر با رعایت موارد مقرر در قانون مجازات اسلامی. شایان ذکر است که محکومیت مؤثر کیفری محکومیتی است که محکوم را بهتبعِ اجرای حکم بر اساس مادهی ۲۵ قانون مجازات اسلامی از حقوق اجتماعی محروم کند.
برای مثال چنانچه شخصی به شلاق حدی محکوم گردد دو سال از حقوق اجتماعی خود محروم میشود، حقوق اجتماعی موردنظر قانونگذار در مادهی ۲۶ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ تصریح گردیده است که شامل مواردی نظیر عضویت در شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت نظام، یا هیئت دولت است.
- دارا بودن تمکن مالی کافی با تایید سازمان بهزیستی
- عدم حجر؛ طبق قانون مدنی ۳ دسته از اشخاص محجور محسوب میشوند: صغار، مجانین و اشخاص غیر رشید.
- سلامت جسمی و روانی لازم و توانایی عملی برای نگهداری و تربیت کودکان و نوجوانان تحت سرپرستی.
- نداشتن اعتیاد به مواد مخدر، مواد روانگردان و الکل.
- صلاحیت اخلاقی.
- عدم ابتلا به بیماریهای واگیردار یا صعبالعلاج؛ (بیماری صعبالعلاج یعنی بیماریای که بهسختی درمان میشود) پزشکی قانونی.
- اعتقاد به یکی از ادیان مُصرح در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران؛ (۴ دین اسلام، کلیمی، زرتشتی و مسیحی ادیان مصرح در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران هستند).
مطابق مادهی ۱۴ قانون حمایت از کودکان بی سرپرست و بدسرپرست دادگاه در صورتی حکم سرپرستی صادرمیکند که درخواستکنندهی سرپرستی بخشی از اموال یا حقوق خود را به کودک یا نوجوان تحت سرپرستی واگذار نماید.
تشخیص نوع و میزان مال یا حقوق مزبور با دادگاه است. در مواردی که دادگاه تشخیص بدهد أخذ تضمین عینی از درخواستکننده ممکن یا به مصلحت نیست و سرپرستی کودک یا نوجوان نیز ضرورت داشته باشد، دستور أخذ تعهد کتبی به تملیک بخشی از حقوق یا درآمدِ سرپرست در آینده را صادر و پس از قبول درخواستکننده و انجام دستور، حکم سرپرستی را صادر میکند.
و در صورتی که دادگاه تشخیص دهد اعطای سرپرستی بدون اجرای مفاد این ماده به مصلحت کودک یا نوجوان است به صدور حکم سرپرستی اقدام میکند.
همچنین درخواستکنندهی منحصر یا درخواستکنندگان سرپرستی باید متعهد شوند که تمام هزینههای مربوط به نگهداری و تربیت و تحصیل افراد تحت سرپرستی را تأمین کنند.
این حکم حتی پس از فوت سرپرستِ منحصر یا سرپرستان نیز تا تعیین سرپرست جدید، برای کودک یا نوجوان جاری است. به این منظور سرپرست منحصر یا سرپرستان موظفاند با نظر سازمان، خود را نزد یکی از شرکتهای بیمه به نفع کودک یا نوجوان تحت سرپرستی بیمهی عمر کنند و در صورتی که دادگاه تشخیص بدهد اعطای سرپرستی بدون اجرای مفاد این ماده به مصلحت کودک یا نوجوان است به صدور حکم سرپرستی اقدام میکند.
چه کودکانی شرایط سپرده شدن به سرپرست را دارند؟
- امکان شناختن هیچیک از پدر، مادر و جد پدری آنها وجود نداشته باشد.
- افرادی که سرپرستی آنها بهموجب حکم مراجع صلاحیتدار به سازمان سپرده شده است و تا زمان دو سال از تاریخ سپردن آنها به سازمان، پدر یا مادر و یا جد پدری و وصی منصوب از سوی ولی قهری برای سرپرستی آنان مراجعه ننموده باشند.
- نداشتن صلاحیت سرپرستی کودکان از طرف هیچ یک از پدر مادر یا جد پدری و عدم امکان ضم امین را دارد.
نکته:
ولایت در لغت به معنای تسلط پیدا کردن است. و در اصطلاح حقوقی قدرت و اختیاری است که برابر قانون به یک شخص صلاحیتدار برای ادارهی امور محجور واگذارشده است.
ولایتی که به حکم قانون باشد ولایت قهری نامیده میشود. و طبق قانون پدر و جد پدری بر اولاد تحت سرپرستی خود ولایت قهری دارند. هریک از پدر یا جد پدری میتوانند بعد از فوت دیگری برای اولاد خود که تحت سرپرستی آنهاست وصی تعیین کنند تا بعد از فوت خود در نگهداری و تربیت آنها مواظبت و اموال آنها را اداره کند.
- هیچیک از پدر، مادر و جد پدری آنان و وصی منصوب از سوی ولیِّ قهری، صلاحیت سرپرستی را نداشته باشند و به تشخیص دادگاه صالح این امر حتی با ضَمّ امین یا ناظر نیز حاصل نشود. (در برخی موارد که ولی یا قیم توانایی انجام دادن و پیگیری امور شخصِ تحت سرپرستیشان را ندارد، حاکم فردی امین را برای مساعدت یا نظارت بر کارهای آنها تعیین میکند. این اقدام حاکم را در اصطلاح «ضَمّ امین» میگویند.)
آثار صدور حکم سرپرستی
۱. پس از صدور حکم قطعی سرپرستی، مفاد حکم از سوی دادگاه به ادارهی ثبت احوال و سازمان بهزیستی مربوط ابلاغ میشود. ادارهی ثبت احوال مکلف است نام خانوادگی کودک یا نوجوان تحت سرپرستی و همچنین مفاد حکم سرپرستی را در اسناد سجلی و شناسنامهی سرپرست یا زوجین سرپرست وارد کند.
همچنین ادارهی ثبت احوال مکلف است شناسنامهی جدیدی برای کودک یا نوجوان تحت سرپرستی با درج نام و نام خانوادگی سرپرست یا زوجین سرپرست صادر و در قسمت توضیحات، مفاد حکم سرپرستی و نام و نام خانوادگی والدین واقعی وی را در صورت مشخص بودن قید نماید.
۲. کودک یا نوجوان تحت سرپرستی میتواند بعد از رسیدن به سن هجده سالگی، صدور شناسنامهی جدیدی را برای خود با درج نام والدین واقعی در صورت معلوم بودن، یا نام خانوادگی موردنظر وی در صورت معلوم نبودن نام والدین واقعی، از ادارهی ثبت احوال درخواست نماید.
۳. صدور گذرنامه و خروج کودک یا نوجوانِ تحت سرپرستی از کشور، منوط به موافقت سرپرستِ منحصر یا سرپرستان و دادستان است. دادستان پس از جلب نظر کارشناسی سازمان بهزیستی با رعایت مصلحت تصمیمگیری خواهد کرد.
در همین راستا موسسه حقوقی فرهنگ تفاهم نیز با در اختیار داشتن وکلای پایه یک دادگستری، کارشناسان مجرب و مشاورین حقوقی پاسخگوی سوالات شما خواهد بود. و می تواند شما را در حل این معضل و گرفتن سرپرستی کودکان یاری کند.
نفقه فرزند خوانده
در مورد خرجی دادن به فرزند خوانده هم قانون سکوت نکرده است : نفقه یا همان خرج زندگی طفل بر عهده سرپرستان وی است، به گونهای که در روابط بین والدین و فرزندان وجود دارد، بدین معنا که در وهله اول بر عهده مرد و در صورت عدم توانایی مرد بر عهده زن است.
در حقیقت احکام مربوط به نفقه در روابط بین فرزندخوانده و پدر و مادر واقعی اجرا میشود و این مساله با فرزندخواندگی از بین نمیرود و این امر تا زمانی است که کودک به سرپرستی نیاز دارد و زوجین سرپرست در اجرای این تکلیف مقدم بر آنان هستند.
طفل تحت سرپرستی نیز مانند اطفال دیگر باید از سرپرست خود اطاعت کند و به او احترام بگذارد. اداره اموال و نمایندگی قانونی از دیگر حقوق و تکالیف ناشی از سرپرستی است که بر این اساس اداره اموال و نمایندگی قانونی طفل به عهده سرپرست خواهد بود، بنابراین دادگاه در راه مصلحت طفل میتواند اداره اموال و نمایندگی قانونی طفل را به شخص دیگری واگذار کند.
[pbp id=1]
موارد ابطال و فسخ حکم سرپرستی کودکان بی سرپرست
- هرگاه سرپرست فاقد یکی از شرایط مذکور در فرزند خواندگی شود.
- توافق کودک تحت سرپرست با والدین جدید بعد از رسیدن به سن رشد و قانونی.
- تقاضای سرپرست در مواردی که سو رفتار کودک تحت سرپرست قابل تحمل نباشد.
- مشخص شدن والدین حقیقی و یا امکان ضم امین برای کودکان بد سرپرست.
[pbp id=2]
49 پاسخ
من خارج هستم میخوام هر ماه مبلغی به اسم ی پسری که بیسرپرست به نامه صادق باشه انتخاب کنم و پولرو بریزم نمیدونم از کجا اقدام کنم راهنمایم کنین لطفا
سلام. میتونید با موسسات خیریه و یا بهزیستی تماس بگیرید. همچنین میتونید با شماره تلفن موسسه تماس بگیرید تا دقیق تر ارهنماییتون کنیم.
02154764
من و همسرم ایرانی هستیم و خارج از کشور زندگی میکنیم. فرزندی را می خواستیم به سر پرستی قبول کنیم. چه شرایطی داره. در ضمن دختری ۶ ساله داریم
برای پیگیری مواردی مثل حضانت نیاز است با بهزیستی تماس بگیرید. اما برای پیگیری و صحبت با بهزیستی ما به شما پیشنهاد می کنیم حتما از وکیل استفاده کنید یا اینکه پیش از هز اقدامی جهت بررسی شرایط با وکیل امور خانواده ما در موسسه فرهنگ تفاهم یک جلسه مشاوره داشته باشید. لطفا در صورت تماس از طریق واتس آپ بفرمایید که از طریق سایت راهنمایی شدید 09120477116
من 23سالمه حضانت پسرم را دارم 5سالشه ولی ب دلایلی نمیتونم ازش درست مراقبت کنم نیاز ب سرپرست یا قیوم برای پسرم دارم اینجا کلاعصبی شده من بیکارم هیچ پولی ندارم ک خرجش بدم پدرش هم حتی نفقه بهش نمیده مهریه ام نگرفتم کمک کنید لطفا شماره تماسم 09024558768
همراه عزیز ممنونم که با ما تماس گرفتید. با شماره شما تماس گرفتیم ولی شماره اشتباه بود. برای گرفتن نفقه پسرتان می توانید اقدام کنید. اگر نیاز به مشاوره بیشتر داشتید می توانید به واتس آپ موسسه فرهنگ تفاهم پیام بدهید. یا با شماره تلفن 054746 تماس بگیرید تا مشاورین ما شما را راهنمایی کنند. لطفا کد 3 را در واتس آپ اعلام کنید.
سلام میخوام یه بچه رو به سرپرستی قبول کنم
خودم بچه ندارم بچه دار نمیشم مشکل دارم میخوام یه بچه بی سرپرست رو به بچگی قبول کنم لطفاً راهنماییم کنید
سلام
در سامانه فرزندخواندگی درخواست خود را ثبت کنید.
adoption.behzisti.net
سلام وقت بخیر من یک دختر مجرد ۳۳ ساله هستم میخواستم یک دختر نوزاد و به سرپرستی قبول کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
درود به شما. من چند تا سوال دارم
1- ایا شما پرورشگاه خصوصی هستید یا دولتی
2-من ساکن مونترال کانادا هستم و میخوام بدونم چطور در وصیتنامه ام میتونم ا
اموالم رابه پرورشگاه اهدا کنم.
3-شماره واتس اپ من 4032-641- 514است
4-میخوام پرورشگاه دولتی نباشه
5-من 64 ساله هستم بدون فرزند و خانوده ای در کانادا
6- ایمیل من هست
@lobatsaghafi
yahoo.com
سپاس از کمک و راهنمایی ها تون
باسلام وقت بخیر
اینجا موسسه حقوقی فرهنگ تفاهم هست در خصوص اجرا و اقدام برای وصیت نامه میتوانید با وکلای مجوعه مشاوره داشته باشید درصورت تمایل با شماره 54764-021 تماس حاصل نماید.
سلام وقت تون بخیر بنده ۲۶سالمه مجرد و دوست دارم یه بچه خوشگل ناز سرپرستی شو به عهده بگیرم و تصمیم گرفتم بجای ازدواج کار خیر کنم به عنوان مادر خوانده بچه قبول کنم باید چیکار کنم راهنمایی کنید
باسلام وقت بخیر
از شرایط کلی برای به سرپرستی گرفتن فرزند باید 30 سال به بالا باشید و داشتن سلامت روان و گواهی عدم سوء پیشینه و تمکن مالی است. درصورت داشتن شرایط کلی میتوانید به بهزیستی محل سکونت خود مراجعه نماید و پس از بررسی شرایط شما و مصاحبه ای که صورت میگیرد برای حضانت اقدام کنید.
احتراما بنده یک فرزندخوانده 20روزه سال91از بهزیستی تحویل گرفتم آیابنده در زندان باشم میتوانم بچه تحت سرپرستی خودم هذانت را به زنم بدهم یا باید به بهزیستی اطلاع دهم یا بچه به بهزیستی تحویل داده شود تا بنده از زندان آزاد شوم یا طبق قانون بچه بهزیستی به زن سرپرستی را قبول نمیکند وهذانت به زنم نمیتوانم تا موقعی از زندان آزاد شدم واگذار کنم
با سلام حضانت فرزند با همسرتون باقی خواهد ماند مگر در صورت رجوع و گرفتن فرزند توسط بهزیستی. برای دریافت مشاوره بیشتر با شماره 02154764
در این مورد خاص از سرپرستی کودکان بی سرپرست و بد سرپرست چنانچه همسر شما توانایی نگهداری از فرزند را به تنهایی دارد نیازی به اقدام خاصی نیست اما باید بهزیستی را در جریان قرار دهید.
باسلام فرزند خوانده تحت سرپرستی مرد میتواند هذانت به زن واگذار کندیادر صورت ناتوانی مردبایدفرزندخوانده رو به بهزیستی تحویل دهد
با سلام حضانت فرزند با پدر هست در غیر این صورت حضانت با ولی میباشد در صورت نبود ولی و پدر با قیم هست و در صورت نبودن آنها با بهزیستی میباشد.
باسلام فرزند خوانده آیا قانون به مرد واگذار میکندیاقانون اجازه به زن میدهدکه سرپرستی قبول کند
سلام ، خواهرم بنده ساکن مونترال کاناداهستن و صاحب فرزند نمیشن و میخوان بچه ای یک یا دوساله پسر ودخترفرقی نداره بعنوان فرزندخوانده بگیرن و باخودشون به کاناداببرن از لحاظ مالی و معیشت و موقعیت اجتماعی خوبی برخوراارهستن و ازهمه مهم تر عاشق بچه آیاامکان پذیرهست از ایران اقدام کنند لطفا راهنمایی بفرمایید سپاسگزارم .
با سلام ایشون باید به سازمان بهزیستی درخواست بدهند و در صورتی که شرایط لازم را داشته باشند با درخواست ایشان موافقت می شود.
سلام خوبین ما یک نوزاد دختر میخواهیم به سرپرستی قبول کنیم ترجیحا پدر و مادرش فوت شده باشن تا بعدا مشکلی پیش نیاد اگه میشه راهنمایی کنید
تمام شرایطی که ذکر شد رو داریم
با سلام به شما همراه گرامی
با توجه به این موضوع که تمامی مسئولیت ها و اختیارات موضوع سرپرستی کودکان بی سرپرست و بدسرپرست به سازمان بهزیستی سپرده شده است بهتر است به این سازمان و مراکز تحت پوشش آن مراجعه نمایید. در خصوص حقوق مختلف در باب سرپرستی می توانید با یک وکیل متخصص از موسسه حقوقی فرهنگ تفاهم مشاوره بگیرید.
سلام من خانومی ۳۵ساله هستم ده سال است جداشدم حضانت پسرمم هم با منه پدر هم ندارم به سختی هزینه زندگیمونو در میارم کسی هم حمایتم نمیکنه در حال حاضرم بیکارم طلب کمک برای پول پیش و حمایت مالی یا قیم مالی برای فرزندم دارم ایا کسی هست
سلام وقت بخیر این جا موسسه حقوقی هست در صورتی که نیاز به مشاوره حقوقی با وکیل داشتید می تونیم شمارو کمک کنیم در غیر این صورت برای گرفتن کمک به موسسات خیریه مراجعه نمایید .
سلام من یه دختر ۲۵ ساله ام که پدرم معتاد هیت و هر روز به بهانه های مختلف منو کتک میزنه و من واقعا خسته شدم لطفا کسی میدونه ایا جایی وجود داره برای همچین کسایی
سلام وقت بخیر لطفا در گوگل سرچ نمایید مراکزی برای نگهداری از دختران بدسرپرست هستند .
سلام من دختری ۱۷ ساله ام و پدر و مادرم جدا شدن از هم پدرم معتاد بود الانم کارتن خواب شده الان با مادرم زندگی میکنم که اونم هرروز منو کتک میزنه و چند بار منو از خونه پرت کرده بیرون بعضی از شبا ام بهم غذا نمیده و من گرسنه میخوابم .هرروزم میگه خودکشی کن ما ام راحت میشیم یا برو تن فروشی خرج خودتو در بیار ولی من همچین دختری نیستم دیگه خسته شدم فکره خودکشی افتاده تو سرم تورو خدا بهم بگید چکار کنم
سلام وقت بخیر عزیزم لطفا با مراکز مربوط به زنان بد سرپرست ارتباط بگیرید . در گوگل جست و جو نمایید مواردی به شما نمایش داده می شود.
سلام من ی پسر ۱۳ ساله دارم و از لحاظ مالی هیچ مشکلی ندارم چطور میتوانم ی پسر حدود ۳ الی ۴ ساله را به عنوان فرزند قبول کنم
سلام لطفا در این خصوص با مراکز بهزیستی ارتباط بگیرید
سلام بنده یک فرزندخوانده دارم الان ناتوان در هزینه های وخرج ومخارج او هستم آیا بهزیستی میتواند یک حقوق برای فرزندخوانده ام در نظر بگیرد یا خیر؟جواب به ایمیل natqyzadhrfsnjanyhamd9@gmail.comبفرستید
سلام وقت بخیر در این خصوص با خود سازمان بهزیستی صحبت نمایید .
من ی مادر 40ساله هستم و یک فرزند پسر که 25 سالشه خیلی احساس تنهایی میکنم پسرم هیچ وقت خونه نیست خیلی خوشحال میشم فرزنده دختری رویا پسری رو به فرزند خواندگی بگیرم
سلام وقت بخیر باید از طریق بهزیستی اقدام نمایید
سلام ی پسر۵ و ی دختر۷ساله دارم ک پدر ندارن منم شرایط نگهداریشونو ندارم میخوام ب جایی بخونواده ای یا ب بهزیستی بسپارم لطفا راهنمایی کنین
سلام متاسفانه چز مراجعه به بهزیستی کاری نمی توانید بکنید چون قانونا شما و یا پدر فرزند شما موظف به نگهداری از فرزندان خود هستید و در صورت عدم توانایی می توانید به پدربزرگ پدری فرزندان خود مراجعه کنید.
سلام دختری هشت ساله دارم که حضانتش با خودم هستش و توانایی نکهداریش و ندارم منتها به بهزیستی نمیخوام بدم کسانی که دنبال فرزندخوانده هستن و شرایط شو دارن چطور میتونم قانونی آشنا بشم ولی تا اون زمان شخص مورد نظر پیدا بشه پیش خودم بمونه نه بهزیستی
سلام وقت بخیر قانونا شما موظف به نگهداری از فرزند خود هستید و در صورتی که شما توانایی نگه دارید، ندارید پدر فرزند شما و یا جد پدری باید این کار را انجام دهند.
باسلام خدمت شما بنده 10روز پیش صاحب یه فرزند دختری شدیم که شرایط نگهداریشو نداریم البته یک دختر دیگم داریم ولی شرایط نگهداری این یکیو نداریم کسی باشه شرایطش خوب باشه و دنبال فرزند خواندگی میگرده این شماره تماس زنگ بزنه یا پیام بده در صورت جواب ندادن خودم زنگ میزنم 09028122415
سلام وقت بخیر در این خصوص با بهزیستی تماس بگیرید
سلام من یک پسر ۶ساله دارم ک ببینینش عاشقش میشین ولی متاسفانه دیگه نمیتونم تنهایی بزرگش کنم و میخوام ب یک خانواده مطمعن بسپارمش .لطفا هرچه سریعتر راهنمایی بفرمایید .ممنون
مرد هستم ۴۲ساله از مشهد
۰۹۳۶۷۴۵۰۰۲۰
سلام وقت بخیر در این خصوص با سازمان بهزیستی تماس بگیرید.
سلام من یه دختر ۱۴سالم و فرزند اخر خانوادم و پدر و مادر پیری دارم پدرم اعتیاد به شیشه و هروئین داره و مادرم بیماری روانی داره پدرم کاری نداره و بقول خودش نمیتونه کار کنه و ما با پول یارانه زندگی میکنیم جای که توش زندگی میکنیم یه خرابس و قرار بود بابام منو ت دوازده سالگی بده به یه مرد ۳۱ساله که شیخه ولی خواهرم نذاشت از وقتی که یادم میاد هیچ محبتی از پدرو مادرم ندیدم شاید بخاطر اینکه اونا پیرن نمی دونم چجوری بهتون بگم واقعا زندگی سختی دارم هیچ کدوم از خواهر برادرام شرایط اینو ندارن بهم کمک کنن قراره از اول مهر برم خونه ی خواهرم اونجا بمونم
میخواستم بدونم ایا میشه ت پرورشگاه زندگی کنم
یا از کسی درخواست کمک کنم
سلام وقت بخیر لطفا داخل گوگل جست و جو نمایید اسامی موسسات حمایت از زنان و دختران بد سرپرست را برای شما می آورد.
دو فرزند دختر و پسر دارم 17 و 16 ساله همسرم مشکلات فراوانی داره خواستم بدونم کسی هست که بتونه فرزند خوندگی بچه ها رو در خارج از کشور قبول کنه
سلام متاسفانه قادر به کمک به شما نیستیم اینجا موسسه حقوقی و اگر سوال حقوقی داشتید در خدمت هستیم .
سلام من دختری17ساله هستم پدر و مادرم اختلاف دارند من و خاهرم با مادرم زندگی میکنیم و پدرم میخام لوازم خونه رو ببره و مادرم میگه شرایط نگه داریتونو ندارم پیش پدرمم ارامش نداریم همش توهین میکنه و درمورد مادرمون بد میگه میخاستم بدونم میتونیم کاری کنیم با خواهرم سرپرستیمون به عهده ی بهزیستی باشه! چون خسته شدیم واقعا ازین وضعیت دیگه
باسلام و وقت بخیر
شما میتوانید از والدین خود به علت بد سرپرستی شکایت کنید و دادگاه از والدین شما سلب حضانت خواهد کرد و با تشخیص دادگاه حضانت شما به فرد دیگری واگذار شود.
برای دریافت اطلاعات بیشتر میتوانید با کارشناسان و وکلای موسسه حقوقی فرهنگ تفاهم با شماره پنچ رقمی 54764-021 تماس بگیرید.