موسسه حقوقی و آموزشی فرهنگ تفاهم

۰۲۱-۵۴۷۶۴​

۰۲۱-۵۴۷۶۴​

برای مشاوره حقوقی آنلاین با ۰۹۱۲۰۴۷۷۱۱۶ تماس حاصل نمایید

وکیل جعل سند
وکیل جعل سند

وکیل جعل سند

وکیل جعل سند به وکیل پایه یک دادگستری اطلاق می‌شود که نسبت به قانون مجازات اسلامی و آیین دادرسی مدنی آگاهی کامل دارد و در حوزه بحث جعل، ادعا و بی‌اعتبار کردن آن سند جعلی وفق مواد قانون مجازات اسلامی و آیین دادرسی مدنی تخصص و تبحر ویژه‌ای دارد.

وکیل جعل سند در خصوص مواردی نظیر روش‌های اثبات سند مجعول، شیوه‌های مجعول کردن اسناد و تشخیص اسناد مجعول دارای تخصص می‌باشد و از آن جایی که پیگیری پرونده‌های مربوط به جعل سند حساس هستند و ممکن است شما در صورت عدم آگاهی از قوانین مربوط به جعل سند به طرز اشتباهی طرح شکایت کنید و پرونده شما با مشکل روبرو بشود، خیلی بهتر است کلیه کارهای مربوط به اثبات جعل سند را به یک وکیل جعل سند متخصص و باتجربه بسپارید.

بهترین وکیل جعل سند در تهران

شما می‌توانید در خصوص مشکلات پیش‌آمده ناشی از دعاوی کیفری و حقوقی مربوط به مجازات فرد جاعل و اثبات مجعول بودن سند و درخواست ابطال آن با وکیل جعل سند متخصص در امور حقوقی و کیفری مؤسسه فرهنگ تفاهم که به کلیه قوانین و حقوق مربوط به این حوزه اشراف و آگاهی دارد مشاوره داشته باشید که در صورت نیاز با انعقاد قرارداد وکالت از وکیل جعل سند متخصص در این حوزه یاری بطلبید چرا که انتخاب وکیل پایه یک دادگستری درست در این زمینه می‌تواند بهترین راه برای رسیدن به حقوق شخصی شما باشد.

جعل چیست؟

وکیل جعل در تعریف آن این‌گونه بیان می‌دارد که هرگاه شخصی اقدام به ایجاد یک نوشته، مهر، سند و امضای افراد عادی و یا رسمی نماید و یا در یک سند رسمی و یا عادی تغییراتی از قبیل خراش، محو کردن، قلم بردن و مقدم و موخر کردن تاریخ سند نسبت به تاریخ درست آن بدون اجازه صاحب سند نماید مرتکب جرم شده است.

 

جرم جعل سند از جمله جرایمی به شمار می‌رود که جز جرایم اقتصادی و دارای ماهیت کیفری می‌باشد و به‌نوعی آغازگر یک کلاهبرداری می‌تواند باشد.

 

برای به دست آوردن اطلاعات تکمیلی در خصوص جرایم اقتصادی به مقاله وکیل اقتصادی مراجعه کنید. 

ارکان وقوع جرم جعل سند چیست؟

هر رفتار و عملی برای آن که طبق قانون قابلیت مجازات کردن را داشته باشد و بتوانیم به آن عنوان جرم بدهیم باید سه عنصر اصلی که در قانون در مورد آن صحبت شده است را داشته باشد که این سه عنصر شامل: عنصر مادی، عنصر قانونی و عنصر معنوی هستند.

عنصر مادی جعل سند

عنصر مادی به حالتی گفته می‌شود که جرم به‌صورت یک عمل فیزیکی و مادی رخ‌داده شده باشد.

در خصوص جرم جعلیت از عناصر مادی می‌توانیم به ایجاد یک نوشته، مهر، امضا و سند، ایجادکردن یک خراش بر روی سند به‌منظور تغییر یک کلمه، قلم بردن به‌منظور این که بخش‌هایی از سند با استفاده از قلم ناخوانا بشود و یا روی آن‌ها خط زده شود و لزوماً چیزی به سند ما اضافه نمی‌شود.

اعتبار دادن به یک سند عادی و رسمی به شکلی که کلمه باطل روی سند را پاک نماید؛ ایجاد یک تاریخ دیگر به‌طوری‌که مقدم و یا مؤخر از تاریخ حقیقی باشد.

عنصر معنوی جعل سند

عنصر معنوی به حالتی اطلاق می‌شود که فرد برای انجام یک جرم قصد و نیت مجرمانه را داشته باشد و صرف داشتن یکی از این دو برای وقوع جرم جعل سند کافی نیست.

عنصر قانونی جعل سند

عنصر قانونی به حالتی اطلاق می‌شود که عمل ارتکابی از حیث قانون جرم به شمار بیاید.

مواد ۵۲۳ الی ۵۴۲ قانون مجازات اسلامی در خصوص بحث جعل و تزویر و مواد ۲۱۹ الی ۲۲۲ قانون آیین دادرسی مدنی در خصوص جعلیت سند و ادعا و بی‌اعتباری سند مجعول صحبت کرده است.

انواع جعل از نظر قانون چیست؟

  • مادی
  • معنوی (مفادی)

 

جعل مادی 

 مطابق ماده ۵۲۳ قانون مجازات اسلامی درست‌کردن مهر و یا امضا و نوشته افراد رسمی و غیررسمی، ایجاد خراش، محو کردن، قلم بردن و تراشیدن قسمتی از یک سند، مقدم و یا مؤخر کردن تاریخ سند نسبت به تاریخ درست آن از موارد جعلیت محسوب می‌شوند.

جعل مادی مانند این است که شخصی مهر و یا امضای شخصی را به‌قصد الحاق کردن موضوعی به آن شخص جعل نماید مثلاً: نامه‌ای رسمی نوشته و با جعل مهر و امضای آن شخص ماهیت آن نامه را به اسم آن شخص ثبت نماید تا از این طریق به سود خود بتواند کاری انجام دهد.

یا این که شخصی بر روی یک کلمه درج شده بر روی سند خراشی ایجاد کند و آن را به این شکل تغییر دهد مثلاً روی عدد ۱۰۰ میلیون تومان خراش ایجاد کند و آن را به ۱۰ میلیون تغییر بدهد.

 

جعل معنوی (مفادی)

ماده ۵۳۴ قانون مجازات اسلامی بیان می‌دارد هرگاه یکی از کارمندان مراجع دولتی و قضایی در تحریر نوشته‌ها و قراردادهایی که در خصوص وظایف آن‌هاست اقدام به جعل و تزویر نماید به این شکل که موضوع و ماهیت آن را عوض نماید و یا نوشته یکی از مقامات رسمی را تغییر دهد و امر باطلی را صحیح و امر صحیحی را باطل جلوه دهد و موضوعی که به آن اقرار نشده را اقرار گشته جلوه دهد مرتکب جعل معنوی شده است.

در واقع اگر بخواهیم درک خود را از مفهوم این تعریف قانونی به شما بگوییم، این‌گونه بیان می‌داریم که جعلیت معنوی بر خلاف مادی که با انجام یک عمل صورت می‌پذیرد، حالت مادی ندارد و صرفاً تحریف و به گونه دیگری نشان‌دادن آن سند می‌باشد.

وکلا پایه یک دادگستری

تفاوت جعل مادی و جعل معنوی

در بالا تعریفی از این دو به شما ارائه دادیم حال می‌خواهیم دو مورد از تفاوت‌ها را بیان نماییم.

 

  • اولین و مهم‌ترین تفاوت این دو نوع در این است که جعلیت مادی هم در بحث اسناد رسمی هم اسناد عادی مطرح می‌شود؛ ولی جعلیت معنوی صرفاً در اسناد رسمی مطرح می‌شود.

علت این امر آن است که در بحث جعلیت مادی مواردی نظیر آن چه مطابق قانون گفته شد مطرح است که شامل خراشیدن، قلم بردن و تراشیدن و … بودند که بعد از تنظیم سند چه به حالت عادی چه رسمی قابل انجام هستند؛ ولی در بحث جعلیت معنوی چون تنظیم سند عادی در مقابل افراد و توسط خود آن اشخاص انجام می‌شود و آنها با دید بازتری سند را امضا می‌کنند از این رو نمی‌توانند ادعا تحریف و خلاف واقع بودن محتوای سند را داشته باشند.

 

  • در شیوه رسیدگی نیز متفاوت هستند به این حالت که در بحث جعلیت مادی اگر فرد ادعای مجعول بودن امضای خود را داشته باشد کارشناس، امضای سند سایر اسناد مربوط به او را با سندی که ادعای مجعول بودن آن شده مقایسه می‌نماید و یا اگر تراشیدگی و خراشی باشد آن را بررسی می‌کند.

در صورتی که در جعلیت معنوی مفاد و عبارات آورده شده در سند، با اون چیزی که نزد مأمور رسمی بیان شده مورد بررسی قرار می‌گیرد، به این حالت که فرد شاکی می‌تواند ادعا کند مأمور تنظیم‌کننده سند رسمی، دریافت ثمن معامله را از قول خود تغییر داده است و به نحوی آن را نشان داده که گویا او پولی پرداخت نکرده است.

 تشخیص نوع جعل توسط وکیل جعل به راحتی انجام می‌شود پس بهتر است برای به دست آوردن اطلاعات درست با وکیل جعل مشورت نمایید. 

انواع جعل

در ایران امروزه جعل در حوزه‌های متعددی تعریف می‌شود و برای آن جرم‌انگاری شده است که به چندی از مهم‌ترین آن‌ها می‌پردازیم:

 

جعل اسناد رسمی

در خصوص این که به چه شکلی می‌باشد و سند رسمی اشاره به چه اسنادی دارد، باید بیان داریم که به اسنادی که در اداره ثبت اسناد و املاک تنظیم می‌شود و اسنادی که مأمورین رسمی آن‌ها را تنظیم می‌نمایند سند رسمی نام می‌گیرند و هرگونه اقدام نسبت به این اسناد رسمی که در ماده ۵۲۳ قانون مجازات اسلامی به آن اشاره شده است از مصادیق مجعول بودن سند به حساب می‌آید.

 

جعل اسناد عادی

اسناد عادی همان‌طور که از اسم آن پیداست به‌صورت رسمی در جایی مورد ثبت قرار نگرفته‌اند و صرفاً بین دو نفر تنظیم و با حضور شاهدین به امضا و مهر رسیده‌اند؛ مانند قولنامه، مبایعه‌نامه که نزد طرفین و بنگاه‌های املاک به طور مثال مورد تنظیم قرار می‌گیرد. هرگونه اقدام نسبت به اسناد عادی نیز مطابق ماده ۵۲۳ قانون مجازات اسلامی جرم محسوب می‌شود.

در خصوص آگاهی از بحث مربوط به دعاوی املاک که یکی از موارد آن در رابطه با اسناد رسمی به مقاله وکیل ملکی مراجعه نمایید.

 

جعل امضا و مهر

 یکی دیگر از مصادیق مجعول بودن به‌حساب می‌آید به نحوی که شخصی امضا و مهر یک فرد از ارگان‌های دولتی و خصوصی و یا یک فرد غیررسمی را جعل می‌نماید تا عملی را به سود خود و یا شخص دیگری نشان دهد و در قانون مجازات اسلامی نسبت به آن جرم‌انگاری شده و برای آن مجازات تعیین شده است.

 

جعل عنوان

 حالتی است که فردی معمولی یا فردی که استخدام یک ارگان دولتی است بدون آن که مجوزی داشته باشد یک عنوان شغلی را برای خود جعل و خود را با این عنوان معرفی می‌نماید و از این طریق سوءاستفاده می‌کند. قانون مجازات اسلامی نسبت به این موضوع جرم‌انگاری کرده است و برای آن مجازات تعیین شده است.

 

جعل مدارک شناسایی

یکی از معمول‌ترین حالت‌های جعل به شمار می‌آید که بسیار در جامعه دیده می‌شود و نسبت به آن در قانون مجازات اسلامی جرم‌انگاری شده است.

از جمله این مدارک شناسایی که نسبت به آن‌ها جعلیت صورت می‌گیرد و برای آن‌ها در قانون جرم‌انگاری شده است می‌توانیم به مواردی اعم از:

جعل شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه رانندگی، کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت و کارت ملی از جمله مدارک شناسایی هستند که اگر فردی نسبت به آن‌ها مطابق ماده ۵۲۳ قانون مجازات اسلامی اقدام نماید مرتکب جرم شده است و مجازات خواهد شد.

اگر فردی نسبت به جعل مدارک شناسایی اقدام کرده و به دردسر افتاده برای کاهش مجازات خود خیلی بهتر است که با یک وکیل جعل صحبت نماید تا وکیل جعل متخصص او را به‌خوبی راهنمایی کند. 

 

جعل مدرک تحصیلی

یکی دیگر از مواردی که در این چند سال در بحث جعلیت به‌کرات دیده می‌شود، ساختن مدرک تحصیلی است که در این خصوص افرادی که دارای مدرک دانشگاهی نیستند و غالباً برای استخدام نیازمند یک مدرک تحصیلی می‌شوند و یا صرفاً می‌خواهند خود را به‌عنوان شخصی دانش‌آموخته معرفی کنند اقدام به خرید مدرک جعلی تحصیلی می‌نمایند که این عمل مطابق قانون مجازات اسلامی جرم محسوب شده و مجازات دارد.

 

جعل وصیت‌نامه

یکی دیگر از آن مواردی است که ممکن است مطابق ماده ۵۲۳ قانون مجازات اسلامی رخ دهد و نسبت به آن جرم‌انگاری شده است به این شکل که در وصیت‌نامه دست نویس حال به صورت قلم‌زدن و خراشیدن و تراشیدن و استفاده از امضا و مهر متوفی خیلی بیشتر رخ می‌دهد تا زمانی که وصیت‌نامه در دفاتر اسناد رسمی تنظیم شده باشد البته باید بیان داشت که تنظیم وصیت‌نامه به صورت رسمی نیز ممکن است رخ بدهد.

مجازات جرم جعل چیست؟

همان‌طور که در بالا به آن اشاره کردیم جرم جعلیت انواع متفاوتی دارد که هرکدام از آن‌ها مطابق قانون مجازات اسلامی برای آن‌ها مجازاتی تعریف شده است که به مجازات موارد بالا اشاره خواهیم کرد.

 

مجازات جعل سند رسمی و غیررسمی:

جعل سند عادی و یا استفاده از آن با علم به مجعول بودن سند توسط فرد مطابق ماده ۵۳۶ قانون مجازات اسلامی با مجازات همراه است که فرد علاوه بر جبران خسارت به حبس از سه ماه تا یک سال و جزای نقدی محکوم خواهد شد.

جعل سند رسمی توسط افراد رسمی مطابق ماده ۵۳۲ قانون مجازات اسلامی با مجازات همراه است که فرد باید جدای از جبران خسارت، جزای نقدی تعیین شده را بپردازد و به حبس از یک تا پنج سال محکوم خواهد شد.

 

اگر فردی که مرتکب جرم می‌شود جز اشخاص رسمی نباشد مطابق ماده ۵۳۳ قانون مجازات اسلامی جدای از جبران خسارت و جزای نقدی به حبس شش ماه تا سه سال محکوم می‌شود.

 

مجازات جعل مدارک شناسایی:

  • مجازات مجعول بودن شناسنامه: مطابق ماده ۱۰ قانون تخلفات، جرائم و مجازات‌های مربوط به اسناد سجلی و شناسنامه هر شخصی که در شناسنامه خود و یا شخص دیگری اقداماتی نظیر ماده ۵۲۳ قانون مجازات اسلامی که شامل خراشیدن، قلم بردن و تراشیدن انجام دهد به جزای نقدی محکوم می‌شود و در صورتی که با قصد متقلبانه آن را انجام داده باشد مجازات جعل در اسناد رسمی نیز نسبت به او اعمال می‌شود.
  • مجازات مجعول بودن مدرک تحصیلی: مطابق ماده ۵۲۷ قانون مجازات اسلامی برای آن جرم‌انگاری و مجازات قرار داده شده است و بیان شده است که هر شخصی که مدرک تحصیلی و یا تأدیه یا ریز نمرات تحصیلی دانشگاه داخلی یا خارج از کشور را جعل کند یا علم به مجعول بودن مدرک داشته باشد علاوه بر جبران خسارت به حبس از یک تا سه سال محکوم خواهد شد و در صورتی که جز اشخاص دولتی باشد به حداکثر مجازات محکوم می‌شود.
  • مجازات مجعول بودن کارت پایان خدمت و معافیت: مطابق ماده ۵۳۸ قانون مجازات اسلامی نسبت به آن جرم‌انگاری شده است و بیان شده که هرگاه شخصی خود به طور مستقیم و یا با استفاده از کمک شخص دیگری برای معافیت خود و یا شخص دیگر گواهی پزشک را دست‌کاری نماید علاوه بر جزای نقدی به حبس از شش ماه تا یک سال محکوم خواهد شد.

شما در خصوص تمام موارد گفته شده می‌توانید با وکیل جعل سند متخصص مشاوره داشته باشید و کلیه کارهای مربوط به پرونده خود را به وکیل جعل سند بسپارید. 

وکالت و مشاوره تخصصی با وکیل

نحوه شکایت از جرم جعل سند

برای شکایت از فردی که مرتکب جعل سند شده است و شما می‌خواهید نسبت به آن شکایتی را مطرح نمایید مراحل قانونی باید طی شود که این مراحل را علاوه بر این که خود شخص می‌تواند انجام دهد می‌تواند از یک وکیل جعل کمک بگیرد تا به بهترین شکل کار او را پیگیری نماید و چه‌بسا روند رسیدگی به پرونده را به کوتاه‌ترین حالت خود برساند.

 

  • از آن جایی که ماهیت جعلیت یک ماهیت کیفری و جز جرایم کیفری است پس فرد در ابتدا باید یک شکواییه نزد وکیل جعل متخصص تنظیم بنماید و بعد آن در سامانه ثنا ثبت کند و منتظر تعیین زمان رسیدگی بماند.
  • حال زمانی که پرونده وارد دادسرا شد بازپرس با تحقیق و بررسی روی موضوع اعلام می‌کند که فرد مجرم است و قرار جلب دادرسی صادر می‌نماید و بعد آن را به دادستان ارجاع می‌دهد و دادستان کیفرخواست صادر می‌نماید و پرونده را برای رسیدگی قطعی به دادگاه صالح ارجاع می‌دهد و قاضی دستور تحقیق و بررسی کردن سند را به کارشناس می‌دهد و بعد از تأیید مجعول بودن سند حکم مطابق قانون در خصوص مجازات فرد جاعل صادر می‌نماید.

 برای به دست آوردن اطلاعات تکمیلی در خصوص جرایم کیفری به مقاله وکیل کیفری مراجعه نمایید.

مرجع صالح به رسیدگی جرم جعل سند

در بحث جرم جعلیت دادگاهی صالح به رسیدگی کیفری است که جرم در آن حوزه قضایی به وقوع پیوسته باشد و یا متهم در حوزه آن دادگاه دستگیر شده باشد؛ اگر جرم جعل سند در خصوص اسناد رسمی و دولتی باشد و موجب اختلال در نظم اقتصادی بشود صلاحیت رسیدگی به دادگاه انقلاب داده می‌شود.

اگر مجعول بودن سند در اسناد رسمی و دولتی یا مقامات بلندمرتبه باشد که با اخلال در نظم اقتصادی همراه باشد و قصد از آن مقابله با نظام حاکم و دولت باشد، صلاحیت رسیدگی به آن در حوزه ی وظایف دادگاه انقلاب است و مجازات بیشتری برای مرتکب در نظر گرفته می‌شود.

در کل اگر بخواهیم دادگاه صالح به رسیدگی جرم را به شما بیان نماییم دادگاه عمومی و انقلاب صالح به رسیدگی می‌باشد.

امتیازات مراجعه به وکیل جعل سند چیست؟

  • وکیل جعل سند متخصص نسبت به قانون مجازات اسلامی و آیین دادرسی کیفری دارای آگاهی کامل می‌باشد.
  • وکیل جعل سند متخصص در خصوص تمامی روش‌های جعل اسناد اطلاعات کافی دارد و نوع صورت گرفته را تشخیص و مطابق با آن شکایت شما را در مراجع قضایی مطرح می‌کند.
  • وکیل جعل سند متخصص به علت تبحر و تجربه فراوانی که در خصوص بحث مجعول بودن اسناد دارد در زمان کوتاه‌تری به نسبت سایر وکلا می‌تواند جعلی بودن یک سند را اثبات نماید و حکم به نفع شما بگیرد.
  • وکیل جعل سند متخصص به دو صورت کیفری و حقوقی می‌تواند شکایت شما را مطرح نماید.
  • وکیل جعل سند متخصص به تمامی امور مربوط به پرونده به طور کامل رسیدگی خواهد نمود بدون آن که نیازی به حضور شاکی در دادگاه باشد.

با توجه به موارد بالا خیلی بهتر است که از یک وکیل جعل در این خصوص یاری گرفته شود تا وکیل جعل کلیه کارهای شما را چه در مقام شاکی چه متهم رسیدگی نماید.

مزایای مشاوره با وکیل جعل سند موسسه حقوقی فرهنگ تفاهم

از مزایای مشاوره با وکیل جعل سند متخصص که وکیل پایه یک دادگستری می‌باشد این است که وکیل جعل سند از آن جهت که نسبت به تمامی قوانین حقوقی و کیفری مربوط به جعل سند اعم از قانون مجازات و آیین دادرسی مدنی اطلاعات کامل و جامع دارد می‌تواند فردی را که متضرر شده است و خواهان مجازات فرد و اثبات جعلی بودن سند برای گرفتن حق خود است را به بهترین شکل راهنمایی کند و راه‌هایی را که فرد می‌تواند با قدم گذاشتن در آن به بهترین شکل به حقوق خود برسد به او بیان نماید. پیشنهاد ما برای شما این است که حتماً با وکیل جعل سند متخصص که در تمامی زمینه‌های مربوط به جعل آگاهی دارد صحبت نمایید.

وکلا پایه یک دادگستری

سوالات متداول

دعوای جعل سند به چند دسته تقسیم می‌شود؟

به دو دسته کیفری و حقوقی تقسیم می‌شود که ماهیت کیفری آن را مجازات جاعل تشکیل می‌دهد و دعوای حقوقی آن صرفاً به جهت اثبات مجعول بودن سند و ابطال آن صورت می‌گیرد و اشاره‌ای به مجازات جاعل ندارد.

 

دعوای جعل سند تبعی چیست؟

زمانی که شخصی بر علیه فردی شکایتی را مطرح کرده و از یک سند رسمی و یا عادی به عنوان ادله اثبات استفاده کرده است و خوانده در مقام دفاع ادعای جعلی بودن سند را بکند، این ادعای جعل سند تبعی است؛ چون به تابعیت از دعوای اصلی مطرح شده است.

 

جعل سند دارای جنبه ی عمومی جرم است؟

بله از نظر کیفری دارای جنبه ی عمومی می‌باشد به این معنی که حتی اگر شاکی از شکایت خود صرف‌نظر کند دادگاه به موضوع رسیدگی خواهد کرد و حکم به مجازات فرد می‌دهد.

 

جعل سند در چه حالتی دارای جنبه خصوصی جرم است؟

 اگر ماهیتی حقوقی داشته باشد، به این حالت که فرد فقط درخواست اثبات جعلی بودن سند و ابطال سند را داشته باشد حالت خصوصی دارد؛ ولی اگر خواستار مجازات جاعل باشد جنبه عمومی پیدا می‌کند.

 

مدارک شناسایی شناسنامه، کارت ملی و گواهینامه جز اسناد رسمی محسوب می‌شوند؟

بله این مدارک شناسایی جز اسناد رسمی هستند و جعل آن‌ها مطابق با قانون جرم محسوب می‌شود.

 

آیا اسناد عادی هم مانند اسناد رسمی در صورت جعل دارای جنبه عمومی کیفری هستند؟

معمولاً اسناد عادی به دلیل حساسیت کمتری که نسبت به آن‌ها وجود دارد جز جرایمی هستند که حالت خصوصی کیفری می‌توانند داشته باشند.

 

آیا تغییر در کپی یک نوشته یا سند جعل محسوب می‌شود؟

اگر یک کپی ساده باشد فرد مرتکب جعل نشده است چرا که فتوکپی فاقد اعتبار و برگه عادی به حساب می‌آید؛ ولی اگر فتوکپی برابر اصل باشد در این جا عمل انجام شده جعل محسوب می‌شود و مطابق قانون فرد مرتکب جرم شده است.

 

از چه روش‌هایی برای تشخیص جعلی بودن اسناد و نوشته‌ها استفاده می‌شود؟

بررسی فیزیکی اسناد، بررسی شیمیایی اسناد و بررسی مقایسه‌ای اسناد از روش‌های تشخیص جعلی بودن یک سند است.

 

هزینه وکیل جعل سند متخصص چقدر می‌باشد؟

تعیین هزینه وکیل جعل به چند عامل بستگی دارد، به این معنی که با توجه به این که ماهیت دعوا کیفری و یا حقوقی است که در آن خود جعل به انواع متفاوتی تقسیم می‌شود و بر اساس حساسیت پرونده مقدار حق‌الوکاله وکیل متغیر و متفاوت می‌باشد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

وکیل وصول دیه

وکیل وصول دیه

متن سربرگ خود را وارد کنید تعریف دیه دیه یا خون‌بها از قوانین اسلام بشمار می‌رود و مطابق تعاریف فقهی، مال یا پولی می‌باشد که به واسطه کشتن انسان یا

ادامه‌ی مطلب »