موسسه حقوقی و آموزشی فرهنگ تفاهم

۰۲۱-۵۴۷۶۴​

۰۲۱-۵۴۷۶۴​

برای مشاوره حقوقی آنلاین با ۰۹۱۲۰۴۷۷۱۱۶ تماس حاصل نمایید

وکیل سفته
وکیل سفته

وکیل سفته

وکیل سفته به وکیل پایه یک دادگستری گفته می‌شود که به کلیه امور مربوط به اسناد رسمی و تجاری به‌صورت تخصصی‌تر می‌پردازد.

 وکیل سفته نسبت به کلیه امور مربوط به صدور تأمین خواسته و توقیف اموال مسلط است  و به شکل متعهدانه به پرونده ی مطروحه رسیدگی می‌کند، بدین جهت بهترین وکیل سفته را وکیلی می‌گوییم که در خصوص این سند تجاری دارای تخصص باشد و به شکل کامل نسبت به  قوانین مربوط به آن آگاهی داشته باشد.

تماس با وکیل پایه یک دادگستری در مورد وکیل سفته

انواع سفته

  • سفته جهت ضمانت و حسن انجام کار

گاهی پیش می‌آید که به هنگام انعقاد قرار دادهای کاری و به این جهت که شخص مقابل کار محول شده را به‌درستی و کامل انجام دهد شخص کارفرما به‌عنوان تضمین انجام آن کار سفته‌ای از شخص مقابل دریافت می‌نماید و به این شکل شخص صادرکننده تعهد می‌دهد تا  ضمن قرارداد، کار را به‌درستی و کامل انجام دهد. 

 

  • سفته حسن انجام کار

استفاده از آن به‌عنوان تضمینی برای حسن انجام کار شخص یک عمل کاملاً عرفی و متداول از جانب شرکت‌ها و مؤسسات به جهت تضمین حفظ  اسرار و اطلاعات موجود است به این شکل که شخصی که طبق قرارداد کار در آن شرکت و مؤسسه مشغول بکار می‌شود  با دادن و اشاره به این که آن  را به جهت حسن انجام کار صادر کرده است آن را به کارفرما تحویل داده و به این شکل ضمانت می‌دهد که کار خود را به‌درستی  و با حفظ اسرار آن محل انجام دهد.

 

  • سفته برای پرداخت وام

این نوع از سفته‌ها به‌عنوان تضمینی برای باز پرداخت وام  داده می‌شوند به این صورت که بانک‌ها و مؤسسات قرض‌الحسنه‌ای که وام می‌دهند جدای از سایر شرایطی که برای شخص وام‌گیرنده قرار می‌دهند از شخص متقاضی وام خواستار معرفی ضامن می‌شوند حال شخصی که به‌عنوان ضامن خود را معرفی می‌نماید باید به جهت ضمانت از شخص وام‌گیرنده در خصوص  پرداخت  وام دریافتی، تعدادی سفته را با توجه به درخواست آن بانک و مؤسسه به جهت ضمانت صادر می‌نماید و به‌نوعی تضمین می‌دهد که اگر شخص وام‌گیرنده وام را نپردازد او مسئول پرداخت وام خواهد بود.

مراحل مطالبه سفته در صورت عدم پرداخت چیست؟

شخص دارنده سفته زمانی که تاریخ سررسید می‌رسد می‌بایست آن را مطالبه نماید حال اگر مبلغ درج شده در تاریخ مقرر پرداخت نگردید در این صورت شخص دارنده مهلت دارد که  ظرف مدت ده روز از تاریخ سررسید آن را واخواست نماید. به این صورت که شخص دارنده باید برگه واخواست را که به شکل برگه‌های چاپی هستند را از بانک یا مجتمع‌های قضایی محل سکونت خود تهیه نماید و در آن رونوشت کاملی از سفته را نوشته و سپس توسط شخص دارنده امضا می‌گردد و به دستور دادگاه به شخص صادرکننده ابلاغ می‌شود.

 

در این جا شخص واخواست کننده که در واقع دارنده ی سفته است می‌تواند درخواست تأمین خواسته نماید؛ یعنی  اموال شخص صادرکننده  را پیش از رسیدگی و صادرکردن حکم توقیف نماید. در این خصوص نیز  شخص دارنده می‌تواند به‌جای آن که خود اقدام به گرفتن سفته نماید از وکیل سفته که  وکیل پایه یک دادگستری است و در این مورد تخصص دارد کمک بگیرد به این صورت که با انعقاد قرارداد وکالت کلیه امور مربوطه را به وکیل پایه یک دادگستری  بسپارد تا به کلیه امور مربوط به مطالبه وجه رسیدگی نماید.

وکالت و مشاوره تخصصی با وکیل

مراحل توقیف اموال با سفته 

در خصوص این که شخص دارنده ی سفته برای توقیف اموال چه اقداماتی را باید طی نماید باید بیان داشت که ابتدا از طریق بانک و یا مجتمع قضایی اقدام به واخواست می‌نماید و سپس برای اقامه دعوا و توقیف اموال شخص صادرکننده، خود و یا وکیلی که ضمن قرارداد وکالت کار را به آن سپرده است  به دادگاه محل ایفای تعهد یعنی پرداخت وجه و یا دادگاه محل اقامت صادرکننده سفته یا دادگاه محل وقوع عقد مراجعه  می‌نمایند  و دادخواست خود را مبنی بر مطالبه وجه  از صادرکننده آن به دادگاه ارائه  می‌دهند و بعد از رسیدگی به پرونده و صدور حکم دادگاه مبنی بر الزام پرداخت وجه سفته از طریق واحد اجرای احکام می‌توانند آن را به اجرا گذاشته و اموال شخص صادرکننده را توقیف و همان‌طور که در بالا گفته شد می‌تواند در این خصوص از شخص وکیل پایه یک دادگستری متخصص در  این زمینه راهنمایی بگیرد.

نحوه درخواست خسارت تاخیر تادیه سفته

دارنده ی سفته می‌تواند بعد از آن که اقدام به واخواست سفته کرد و دادخواست خود را مبنی بر مطالبه وجه به دادگاه ارائه داد تقاضای دریافت خسارت تأخیر تأدیه نماید و به شکل قانونی این خسارت به دارنده ی سفته تعلق می‌گیرد که ملاک دادگاه در رابطه با خسارت تأخیر تأدیه از تاریخ ثبت واخواست است.

نحوه ی طرح دعوا در دادگاه برای استرداد لاشه سفته

در خصوص استرداد لاشه سفته ابتدا باید بیان داشت زمانی که شخص صادرکننده  به جهت تضمین انجام تعهد خود سفته‌ای را صادر می‌نماید باید در اثنای  انجام کار متعهد شده  مدارکی  مبنی بر انجام تعهد خود جمع‌آوری نماید چرا که اتمام دوره کار شخص صادرکننده سفته مبنایی برای بی‌اثر شدن آن از لحاظ قانونی نمی‌باشد. کارفرمای شخص می‌تواند از سفته استفاده کرده و با طرح دعوا در محاکم حقوقی ادعایی مبنی بر عدم انجام تعهد شخص صادرکننده سفته نماید و به این شکل خواستار  مبلغ سفته از محاکم حقوقی با ارائه دادخواست مبنی بر پرداخت  وجه آن شود.

با توجه به این که امکان دارد این موضوع اتفاق بیفتد برای صادرکننده ی سفته این اختیار قانوناً گذاشته شده است که ابتدا اظهارنامه‌ای مبنی بر استرداد لاشه سفته برای کارفرمای خود ارسال نماید چنانچه شخص دارنده سفته از استرداد لاشه سفته  در موعد تعیین شده در اظهارنامه استنکاف ورزد شخص صادرکننده  می‌تواند با مراجعه به دفاتر قضایی اقدام به ثبت دادخواست مبنی بر استرداد لاشه سفته نماید و بعد از آن این دادخواست به مراجع حقوقی ارسال گردیده و بعد از تعیین جلسه رسیدگی روند پیگیری آغاز می‌گردد.

مرجع حقوقی که در این مورد  صالح به رسیدگی به دعوای استرداد لاشه است  دادگاه  عمومی محل اقامت خوانده؛ یعنی دارنده ی سفته و شورای حل اختلاف است که زمانی که مبلغ درج شده در سفته بالای بیست میلیون تومان باشد دادگاه عمومی حقوقی صالح به رسیدگی است و در مبالغ زیر بیست میلیون تومان شورای حل اختلاف صالح است.

ویژگی های وکیل سفته

وکیل سفته، وکیل پایه یک‌پایه دادگستری است که با توجه به مواردی که بیان شد باید شخصی آگاه به موضوعات مربوط به اسناد تجاری باشد و به‌صورت مستمر اطلاعات خود را در این زمینه و کلیه موارد مربوط به قوانین حقوقی ایران بروز نماید و وکیل با توجه به تعهدی که نسبت به موکل خود دارد با تمام تلاش و سعی خود روند پیگیری پرونده ی مطروحه را دنبال نماید تا در مواقع لزوم اقدامات متناسب به شرایط را انجام دهد.

هزینه وکیل سفته چقدر است؟

حق‌الوکاله وکیل با توجه به نوع پرونده مطرح شده و میزان سختی و پیچیدگی که دارد تعیین می‌شود و میزان آن با توافق میان وکیل و موکل تعیین خواهد شد و الزامی در خصوص تعیین یک تعرفه قانونی وجود ندارد و طرفین می‌توانند مطابق با آن چه در عرف جامعه وجود دارد و یا خارج از آن میزان حق‌الوکاله وکیل را تعیین نمایند، در این خصوص و برای تعیین میزان هزینه‌های دعاوی سفته می‌توانید با وکیل سفته مؤسسه حقوقی فرهنگ تفاهم مشاوره داشته باشید تا به بهترین شکل راهنمایی شوید.

وکلا پایه یک دادگستری

بهترین وکیل سفته در تهران

شما می‌توانید برای مطرح‌کردن دعوای مطالبه سفته از وکیل متخصص در این زمینه یاری بطلبید، وکیل مؤسسه فرهنگ تفاهم با اشراف و آگاهی کامل نسبت به قوانین مربوط به سفته می‌تواند به بهترین شکل اقامه دعوا نماید چرا که انتخاب وکیل درست و آگاه در این زمینه می‌تواند بهترین تصمیم برای رسیدن به حق شما باشد.

سوالات متداول

وکیل مؤسسه فرهنگ تفاهم در خصوص دعاوی سفته مربوط به حسن انجام کار پرونده قبول می‌نماید؟

بله وکیل متخصص سفته ما در این حوزه از تخصص کامل برخوردار بوده و رزومه موفقی در موفقیت پرونده‌های این‌چنینی دارد.

 

در سفته می‌توان دعوای کیفری مطرح نمود؟

خیر سفته صرفاً ضمانت اجرای حقوقی دارد و از راه کیفری نمی‌توان نسبت به مطالبه حق اقدام نمود.

 

در سفته چه مواردی حتماً باید مطابق قانون درج شود؟

در سفته مواردی اعم از امضا، مهر، تاریخ پرداخت، مبلغ موردنظر و گیرنده وجه باید درج گردد.

 

تهیه سفته دارای تشریفات و مراحل قانونی خاص است؟

برای تهیه سفته باید به شعبات بانک ملی مراجعه نمود و مانند چک به تشریفات خاصی نیاز ندارد.

 

در صورتی که دارنده سفته از پرداخت مبلغ درج شده با وجود تمکن مالی خودداری نماید خسارت تأخیر تأدیه چگونه محاسبه می‌شود؟

میزان این خسارت مطابق نرخ سالانه‌ای که بانک مرکزی تعیین می‌نماید مورد اعلام قرار می‌گیرد و مبدأ محاسبه از تاریخ زمان مطالبه وجه سفته توسط طلبکار است.

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

2 پاسخ

    1. باسلام و سپاس از شما
      برای اطلاع از هزینه وکیل سفته باتوجه به نوع پرونده خود با شماره پنچ رقمی موسسه حقوقی فرهنگ تفاهم ۷۶۴ ۰۲۱۵۴ تماس حاصل نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

وکیل وصول دیه

وکیل وصول دیه

متن سربرگ خود را وارد کنید تعریف دیه دیه یا خون‌بها از قوانین اسلام بشمار می‌رود و مطابق تعاریف فقهی، مال یا پولی می‌باشد که به واسطه کشتن انسان یا

ادامه‌ی مطلب »